Tulisa Contostavlos: vibraator tõestab, et ma ei maga suvaliste meestega!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulisa Contostavlos
Tulisa Contostavlos Foto: SCANPIX

Ajakirja FHM poolt maailma seksikaimaks naiseks nimetatud briti lauljatar Tulisa Contostavlos ei tunne häbi selle pärast, et tema vibraator lennujaamas tööle hakkas.

Märtsi alguses kuulsid Miami lennujaama töötajad staari pagasist reetlikku surinat ning naine pidi kõigi reisijate silme all koti avama ja vibraatori kinni keerama, vahendab Contactmusic.

Nüüd seletas naine, et seksimänguasja Rampant Rabbit kasutamine tõestab, et ta ei maga paljude erinevate meestega.

«Mul on Rabbit - sama vidin, mis on ilmselt 50 protsendil riigist. Olen inimene ja mul on vibraator. Selles pole midagi halba. Vähemalt kõik nüüd teavad, et ma oskan end ise lõbustada ega pea selleks meestele lootma,» ütles Tulisa.

«Naljakas, kuidas inimesed reageerivad, et oh jumaluke, tal on Rabbit, milline lits! See pole ju nii, sest kui mul on vibraator, kasutan ma seda ega otsi armusuhteid. Võib öelda, et see teeb mind mõnevõrra austusväärsemaks,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles