Tiina Talumees: unelmate kleit on mul veel loomata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keset Nurmiko aiandi lillevälju esitles uut kevadsuvist kollektsiooni «Rhapsody in Bloom» tänavuse moeauhinna Kuldnõel laureaat Tiina Talumees.
Keset Nurmiko aiandi lillevälju esitles uut kevadsuvist kollektsiooni «Rhapsody in Bloom» tänavuse moeauhinna Kuldnõel laureaat Tiina Talumees. Foto: Jelena Rudi

Moedisainer Tiina Talumees ütleb, et ka kodus omaette joonistamine on isevärki moeloomine ning et eks kõik disainerid ole kusagilt alustanud, kuid et oma disaini teistele teadvustada, ei piisa kodusest nokitsemisest.

Talumees ütleb intervjuus Naistelehele, et kui on suuremad plaanid, peavad olema ka suuremõõtmelisemad teostused. «Sellisel juhul peaks suutma oma ideid ka teostada ja teistes huvi tekitada,» teab moedisainer.

Jätkusuutlikkus oma ideede teostamisel on Talumehe sõnul teine oluline aspekt. Miks muidu on kodumaisel ja nõutud disaineril veel senimaani oma unelmate kleit loomata.

«Unelmate kleit on päevast päeva loomata - selles jätkusuutlikkus peitubki.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles