BonBon alustab uue ja glamuurse üritusesarjaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BAILE-bon ööklubis BonBon, mille seekordne erinimetus oli BAILE-bon SPICED
BAILE-bon ööklubis BonBon, mille seekordne erinimetus oli BAILE-bon SPICED Foto: Ardo Kaljuvee

5. mail toob BonBon Club avalikkuse ette uue suurejoonelise üritustesarja 5th Avenue «The most expensive street in the world».

Üritust iseloomustavad tasemel moebrändid, efektsed showd, stiilne muusikagurmee ning melu, milletaolist kohtate tõesti vaid «on 5th AVENUE».

Muusikamenüü koostavad BonBoni särasilmsed südametemurdjad Resident Dj-d Marc F & Artur F.

Lavale tuuakse enneolematu showetendus, kus naiselikkus ja sensuaalsus on viidud uuele stiilipuhtale tasemele.

Showetenduse autoriteks on Triin Teresk ning Liis Theresia Ulman.

Pitspesu Triin Tereski loomingust sütitab ka kõige vaoshoituma showgurmaani meeled - swarovskite sära, sulgede pehmus ning lipsukeste õrnus puudutab hellitlevalt iga hinge. Õrnuse tasakaalustajana figureerib tugev märksõna  «Pits», millele terve kollektsioon üles on seatud.

Kunstnik Liis Theresia loometeest on sirgunud  bränd nimega Wise Style, mille baasi moodustavad omapärased müstilis-grotesksed maalid.

Liisu valmistatud aksessuaare iseloomustab eelkõige muinasjutuline dramaatilisus - külluslikud tiaarad, kaelaehted, massiivsed käeehted ning peapaelad on stiilseim viis eristumaks igapäevasest ning traditsioonilisest moe- ja ilumaailmast. Isikupärasus on Fakt, mis mõjub ning jätab sügava mulje.

Imelisi parfüümielamusi pakub üritusel Elizabeth Arden ning tervituseks tõstab pokaali MOET & CHANDON BRUT IMPERIAL.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles