Täpp: olen kaalust olenemata end alati ilusaks pidanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Albers
Mari-Leen Albers Foto: Erakogu

Mari-Leen Albers avaldas hiljuti oma Facebooki seinal kena kevadise pildi, millel eksponeerib oma uut salenenud figuuri.

Albers aka Täpp oli maohaavadega kimpus. Kaal langes, sest ta täitis arsti juhtnööre, ei tarbi rasvast toitu ega alkoholi.

«Maohaavad tekkisid juba eelmisel suvel. Arvasin, et ravisin antibiootikumikuuriga ära, ent võta näpust. Aasta lõpus olid need nii hullult tagasi, et vesigi ei püsinud sees.»

Albers rääkis Elu24-le, et jõudis salenemiseni arsti abinõude järgmisega. «Eesmärke ma seadnud pole, püüan saavutatud välimust hoida. Peamine kompliment, mida maohaavadest tingitud kaalulangus on toonud... «ma ei tundnud sind ära».»

Staarreporter Täpina tuntud naisterahvas, kes oma kaalulanguskiirusega nii mitmedki kadedaks teeb, ütleb, et on sunnitud jälgima, mida suhu paneb. «Loomulikult on tore näha, et kaalunumber langeb, aga ma olen nii ego küll, et olen alati arvanud, et ma olen megailus, olenemata kaalust,» pajatas Albers.

Veel lisas Täpp, et kaalunumbrist olenemata teeb inimese ilusaks see kui enesekindlalt ta ennast oma kehas tunneb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles