Mart Juur ei tea palju lähedasi tema Facebooki sõbralistis on

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Juur ja taustal Ita Ever.
Mart Juur ja taustal Ita Ever. Foto: Peeter Langovits

Humorist Mart Juur, kel Facebookis 1485 sõpra on, ütleb, et pole ise kokku lugenud, palju sõbraks lisanutest tõelised sõbrad on.

«Kõik kindlasti ei ole, aga palju inimesel neid lähedasi ikka on. Lähedastega on ju nii, et kui vaja, siis on nad sul varnast võtta ja see ei loe, kas nad on veebis või ei,» leiab Juur pihtimuses ajakirjale Naised.

«Ma ei arva, et need inimesed, kes Facebookis oma aega veedavad, on tingimata üksildased või kurvad - kui inimene on üksildane päriselus, on ta üksildane ka sotsiaalvõrgustikes, ja kui ta on seltskondlik, siis on ta seda ka seal.»

Juur ütleb, et Facebook on laias plaanis igavuse peletamiseks. «Inimeste iseloomu toovad nende postitused küll väga hästi esile: kas nad on kurvad või negatiivsed, rõõmsad või õnnelikud. Minu meelest on see tegelikult mõnus koht, kust saab teada, mida su head tuttavad teevad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles