«Võsareporter» taastas daami hea nime

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kanal 2

Seekordne «Võsareporter» tõttas appi vanadaamile, kellele tegi liiga kaupluse turvatöötaja.

Tartu proua Ilse kurtis, et turvanaine olevat ta kodukaupluses vargaks tembeldanud. Ilsel olid kõik kaubad juba kassalindile laotud, kui turvatöötaja tema juurde astus ja kõigi silme all koti ette näidata käskis. Ilse loomulikult vargaks ei osutunud, kuid turvatöötaja tema ees hiljem ei vabandanud.

Nõrga südamega proua oli juhtunust täiesti vapustatud. Ta liigub ju sealkandis palju ringi ja nüüd võisid tuttavad arvata, et ehk ta ongi varas. Keegi olevat isegi järgmine päev helistanud ja küsinud, et mis juhtus, et ta koti pidi ette näitama. Intsidenti pealt näinud kassapidaja kinnitas Ilse sõnu, et turvatöötaja ei vabandanud tema ees.

Peeter Võsa suunuds koos Ilsega turvafirmasse, kust sai kinnitust, et töötaja käitus valesti. Leti ees ei tohiks kindlasti läbiotsimist korraldada ja vabandada tuleb igal juhul. Klient võib ka alati keelduda oma asjade ettenäitamisest, kuid sel juhul pöördutakse politseisse.

Ilse sai tänu «Võsareporterile» südamerahu tagasi ja kinnitas kõigile vaatajatele, et tema on aus inimene.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles