Galerii: ERKI Moeshowks otsiti castingu läbi värskeid modelle

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval Wabaduse kohvikus toimunud modellicasting meelitas kohale ligi 100 modellihakatist, kes näitasid oma kõndimist ja kaameratele poseerimise oskust.

Kohapeal jagasid nõuandeid ja soovitusi Living Modelsi omanik Evelyn Mikomägi ning ERKI Moeshow esindajatena Aljona Sokolovskaja ja Leelo-Mai Aunbaum.

Seitsmetunnise castingu jooksul jõudis žürii eest läbi käia nii poisse kui tüdrukuid, nii noori kui vanu. Võimalus anti kõigile ja kuigi esmapilgul võib tunduda, et mis see kõndimine ära ei ole, siis tegelikkuses tuli jagada nõuandeid nii käte liikumise, pilgu suunamise kui lava lõpus tagasi pööramise osas.

Evelyn Mikomägi oli nippide jagamisel lahke ning ei pidanud vaevaks teatud olukorras laua tagant tõusta ning modelliks kandideerijatega koos kõndima.

«Kõige tähtsam on anda fotograafile aega modellist lava lõpus korralik pilt saada, nii umbes 3 sekundit,» oli Evelyni üks tähtsamaid nõuandeid.

Kohale tulnud modellihakatistest tehti ka pildid, mille põhjal saavad ERKI Moeshow lavale pääsenud kollektsioonide autorid omale modellid välja valida

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles