Galerii: Lady Gaga kontserdipiletid paisati müüki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

25. augustil esineb Tallinna Lauluväljakul viimase kümnendi maailma suurim popsensiatsioon Lady Gaga. Erikülalistena astuvad üles Lady Starlight ja The Darkness.

Piletid kontserdile läksid müüki täna hommikul kell 10. Solarise Ticketpro kassa juures suurt tunglemist polnud, kuna arvatavasti ostetakse suurim hulk pääsmeid interneti vahendusel.

Lady Gaga kontserdile 25. augustil Tallinna Lauluväljakul on müügil järgmised piletid ja piletipaketid:

TSOON B (STANDING B)

hind 69 eurot

Seisukoha pilet. Tagab ligipääsu kontserdialale.

NB! Antud pilet EI taga ligipääsu Monster Pit’i ega lava ees olevasse Tsooni A.

 

TSOON A (STANDING A)

hind 99 eurot

Seisukoha pilet. Tagab ligipääsu lava ees olevale piiratud mahtuvusega alale.

NB! Antud pilet EI taga ligipääsu Monster Pit’i.

VARAJASE SISSEPÄÄSU PAKETT (GOVERNMENT HOOKER PACKAGE)

hind 199 eurot

Seisukoha piletipakett. Sisaldab seisukoha piletit, eksklusiivset «The Born This Way Ball» maailmaturnee kingitust ja spetsiaalset «The Born This Way Ball» maailmaturnee kaelakaarti. Selle paketi omanikud saavad kontserdi päeval Tallinna Lauluväljaku kontserdialale sisse enne teisi, et endale parim koht valida. Government Hooker’i pakette müüakse vaid 300 tükki ja need on nimelised. Kingituse ja kaelakaardi saab kätte kontserdi päeval vastavalt piletiomanikule saadetud infole.

Government Hooker paketid on müügil vaid Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja Ticketpro kassas Solaris keskuses Tallinnas.

NB! Antud piletipakett EI taga liigipääsu Monster Pit’i, kuid sellega pääseb lava ees olevasse Tsooni A.

VIP ISTEKOHA PAKETT (HIGHWAY UNICORN)

hind 250 eurot

Antud VIP-pakett on mõeldud kõige nõudlikumale kontserdi külastajale. VIP-istepileti omanikud saavad kontserdipaika eraldi VIP-väravast. Tulles kontserdile autoga, on antud VIP-paketi omanikust autoomanikule reserveeritud tasuta koht VIP-parklas. Kontserdile saabudes saavad paketi omanikud spetsiaalse VIP-kaelakaardi ja käepaela. Pakett sisaldab istekohta VIP-tribüünil, millelt avaneb suurepärane vaade lavale. Enne kontserti pakutakse VIP-paketi omanikele tervitusjooki ja maitsvaid suupisteid, mis on valmistatud Eesti tippkokkade poolt.

NB! VIP-tribüüni istekoha piletiga pääseb soovi korral ka lava ees olevasse Tsooni A, kuid ei pääse VIP-telki ning see EI taga ligipääsu Monster Pit’i.

VIP SEISUKOHA PAKETT (HEAVY METAL LOVER)

hind 220 eurot

Teine VIP-pakett on mõeldud neile, kes eelistavad kontserti nautida lava ees. VIP-seisupileti omanikud saavad kontserdipaika eraldi VIP-väravast. Kontserdile saabudes saavad paketi omanikud spetsiaalse VIP-kaelakaardi ja käepaela. Lisaks on neile tagatud pääs VIP-telki, kus pakutakse eksklusiivselt rikkalikku õhtusööki.

NB! VIP-seisukoha pileti omanik pääseb lava ees olevasse Tsooni A, sest VIP-telgist puudub vaade lavale. Antud piletipakett EI taga ligipääsu Monster Pit’i ega VIP-tribüünile.

MONSTER PIT

EI ole müügis!

Monster Pit on spetsiaalne ala lava ees, kuhu pääsevad vaid artisti esindajate poolt valitud Lady Gaga fännid-piletiomanikud. Ligipääsu Monster Pit’i ei ole võimalik raha eest osta - ükski pilet või piletipakett ei taga seda automaatselt. Rohkem infot Monster Piti’i kohta leiab Lady Gaga ametlikult leheküljelt www.ladygaga.com/bornthiswayball.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles