Madonna püüab uut kallimat kabala-usku pöörata?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna
Madonna Foto: SCANPIX
Kuuldavasti püüab kabala-usku popstaar Madonna ka oma uut modellist kallimat Jesus Luzi selle jüngriks meelitada.

Kuulujutud väidavad, et Madonna on 22-aastase Brasiilia päritolu mehe ümberveenmisel edukas olnud ning katoliiklasena kasvanud Luz kaaluvatki juba kabala-usku pöördumist, kirjutab Femalefirst.

«Jesusel on kabala vastu sügav huvi ja ta hakkas internetist selle usundi kohta infot otsima,» rääkis allikas. «Ta liitus seal ühe kabala-grupiga ning tahab aktiivseks liikmeks saada.»

«Madonna pakkus välja, et võib ta New Yorgis asuvasse kabala-keskusesse viia ning Jesus tahab üha enam, et ta seda teeks,» lisas asjassepühendatu.

Väidetavalt on noormehe vanemad mures, et 50-aastane Madonna nende poja üle nii suurt võimu omab.

«Jesuse perekond hindab kõrgelt traditsioone ja nad on üsna usklikud, seega on see uudis nende jaoks kindlasti šokeeriv,» selgitas allikas. «Aga Jesus on Madonnast täielikult sisse võetud ja imetleb teda. Asi on lihtne – tal ei saa Madonnast küllalt ning ta leiab, et too on väga lummav ja mõjuvõimas.»

Väidetavalt käib hiljuti ajakirjas W ilmunud seksika fotoseeria jaoks koos poseerinud paarike juba möödunud aasta detsembrist alates kohtamas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles