Avalda arvamust: kas trimmisaatest lahkus õige inimene?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» kaheksas saade
«Tantsi tagumik trimmi» kaheksas saade Foto: Jelena Rudi

«Tantsi tagumik trimmi» kaheksanda saates tantsiti kantristiilis ja oma lemmiklugude järgi. Lahkuma pidi Kaupo.

Tantsijad ja kohtunike kommentaarid

Natalja ja Kaarel

Anu Saagim: Braavo! Sa oled võrratult ilus, noor ja osav! Aga see on ka kõik hea, mis mul öelda on... Algus oli väga koba. Pidid mütsist kinni hoidma ja sul oli hirm selle pärast. Keskel läks tants rütmi, aga lõpus jälle sassi. Tahaks kahe panna, aga panen kolm.

Teet Kask: See stiil on suur väljakutse. Tasapisi hakkas arenema, vöö lendas ära, mõtlesin, et läheb kantristriptiisiks... Aga see oli kogemata. Ma ei tea, mis see mõjus, aga kuidagi takerdus see asi. Viis.

Anna Levandi: Mulle väga meeldivad teie kostüümid. Miks nii ettevaatlikult lõpupoole läks? Mulle väga meeldis. Tegite päris raske tantsu. Tantsus on päris kõva areng. Kuus.

Herkki ja Regina

Anna: Vinge tants! Need tõsted ja pöörded. Super! Näha on, et sul kaal läheb ära ja jõudu tuleb. Nii peabki, väga eeskujulik. Kaheksa.

Anu: Ma näen, et sulle meeldib akrobaatika. Väga seks! Aga kui palju seal seda kantritantsu oli? Kuna kantritants mulle ei meeldi, aga sina meeldid, siis kuidas see kesktee leida... Panen akrobaatika eest kuus punkti.

Teet: Suutsid hämmastavalt hästi rolli sisse elada. Konkreetne, kindel ja tark edasiminek. Kaheksa.

Kaupo ja Monika

Teet: Kaupo, sa oled showmees! Selge, et tantsuetenduses peab showd olema. Aga... see peab olema tasakaalus muude asjadega. Seitse.

Anu: Nad võtavad ühe põhisammu ja kordavad seda lõputult. Show oli suurepärane. Aga mind nii kergelt haneks ei tõmba. Seitse.

Anna: Müts maha Monika ees! Väga professionaalne töö. Aga mina tahaks ikkagi rohkem tantsu näha. Viis.

Anneli ja Ingmar

Anu: Mul on nii kahju, et ma andsin Kaupole seitse punkti praegu. Siin oli kõike, showd ja tantsusammud olid täiesti fantastilised. Siin oli tohutut arengut näha! Mul on karp lahti täitsa! Hakka või kantrit armastama... Pean teile üheksa punkti andma.

Anna: Olen täiesti üllatunud. Siin oli kõike ja olid täiesti pingevaba. Mulle väga meeldis. Üheksa.

Teet: Mulle läks korda, see, et oli tempokas, kompaktne ja palju koordinatsiooni suhtes nõudlikke liigutusi. Lisasite kaasaegseid asju, mis jättis muljet, et lisasite ennast, mitte ei teinud mingit kantrikoopiat. Kaheksa.

Herkki ja Regina

Anu: Herkki, sa oled täielik voodiloom, ma arvan! Ma olen nii kuum nüüd... Üheksa.

Teet: Te suudate kogu aeg end ületada. Kummardus! Raskusastet tuli juurde, hoopis teine žanr. Väga nutikas! Regina muudkui särab! Üheksa punkti.

Anna: Ma näen, kui sihikindel sa oled. See oli väga sportlik lugu. Olid tõesti super. Kaheksa.

Herkki kaotas nädalaga 2,6 kilo ehk 2,5 protsenti kehakaalust. Kokku 10,5 punkti.

Natalja ja Kaarel

Anu: See oli tohutult maitsekas! Oleksin täpselt samamoodi teinud seda asja. Üheksa.

Anna: Muusikavalik, jah... See oli ka minu lemmik. See oli ilus, elegantne ja ehtne. Mõlemal partneril oli ehtne pilk. See oli kõik päriselt. Ma julgen panna kümme.

Teet: Just see maitsetunnetus, et mis on erutav ja mis on labane, mängisite selle suurepäraselt välja. Omaette kunst on see, et aeglaselt tantsides suudad hoida pinget lõpuni. Üheksa punkti.

Natalja kaotas 2 kilo ehk 2,4 protsenti kehakaalust. Kokku 9,4 punkti.

Kaupo ja Monika

Teet: Tead, ma tahaks sulle 20 punkti panna, et oled nii kümnesse valinud teema - absoluutselt kõik on õige. Aga nagu Anna siin vahepeal ütleb, et tegemist on tantsusaatega, siis panid mind natuke kitsikusse...

Anna: Kes ütles, et tants peab olema jalgadega? Tants on siis, kui juba nägu tantsib kaasa! Igatahes oli see väga emotsionaalne.

Anu: Võrratu! Pisar tuleb lihtsalt silma. Sammud on selged. Nalja saab palju. Ma ei tea, kas oleme tantsusaates või naljasaates.

Kaupo kaotas 2,8 kilo ehk 2,2 protsenti kehakaalust.

Anneli ja Ingmar

Teet: Tunnetasin siin tugevat emotsiooni läbi laulu ja sinu sisemusest. Paraku see emotsioon oli liiga valdav ja ma ei saanud kätte liigutustest. See venis veidi, kuid muidu oli ilus.

Anu: Mina vaatan südemega, Teet, see oli tõesti ilus. Minu meelest olete perfektsed. Tantsite nagu päris peotantsijad juba. Polnud ühtegi vale liigutust. See oli imeline.

Anna: Kogu hingega tantsisid, seda oli näha. Emotsioonid olid hästi tugevad ja need jõudsid kohale.

Anna kaotas 1,2 kilo ehk 1,2 protsenti kehakaalust.

Enne saadet

Anneli Pilpak esitab koos partner Ingmar Jõelaga imelise ja igatsusest pakatava tantsu Christina Aquilera laulu «Hurt» järgi.

Kired löövad lõkkele Natalja Barajeva ja Kaarel Väli  sensuaalses tantsus erootilisest draamast «9 1/2 nädalat» tuntud Joe Cockeri hiti «You Can Leave Your Hat On» saatel.

Herrki Liivamaa hüpleb ja trikitab koos Regina Teinoga oma lapsepõlvelemmiku 2 Unilimitedi «Get Ready For This» järgi. 

Showmees Kaupo Käsik aga üllatab tänagi, koos Monika Tuviga esitavad nad tõelise maooride tantsu; Kaupo lemmiklugu on Ora Mate «Kamate».

Enne tänast põhisaadet on eetris erisaate «Tantsi tagumik trimmi: higi ja pisarad» kordus, kus saab lähemalt tuttavaks Soomes elava ja töötava Herkkiga.

Samuti näeb, kui palju kõik saates osalejad tõepoolest kõhnemaks on jäänud, eriti hästi on see märgata suureks jäänud riiete pealt. Kristi Kuusksalu demonstreerib pükskostüümi, mida ta kandis oma 30. sünnipäeval, kuid kuhu nüüd võib mahutada lisaks Kristile ka Natalja!

Tagumiku trimmi tantsimine jätkub TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles