Anna-Maria Galojan läheb Kroonika vastu sõtta?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan annab Kroonika kohtusse
Anna-Maria Galojan annab Kroonika kohtusse Foto: Olga Venediktova

Skandaalitar Anna-Maria Galojan on otsustanud teiste tuntud tegelaste eeskujul ajakirja Kroonika kohtusse kaevata.

«Juba paar nädalat tagasi andsin oma juristidele tõendusmaterjalid ja kogutud andmed selle kohta, kuidas Kroonika mu mainet läbi aegade on hävitanud,» avaldas Galojan Publikule antud intervjuus ja lisas, et kõige enam riivas teda psühhiaater Jüri Enneti pandud jahmatav diagnoos Kroonika märtsi lõpu numbris.

Psühhiaater Jüri Ennet lahkas Anna-Maria Galojani «ajukeemiat», öeldes, et poliitnäitsik kannatab teatud sorti isiksusehäirete all.

Galojani priiskamine võõra rahaga liigitub impulsihäirete alla, mis on Enneti sõnul üks kolmest suuremast alarühmast, mis kuulub isiksusehäirete alla, kirjutas Kroonika.

Impulsihäirete puhul on enne tegu, alles siis tuleb mõte järele ning sinna alla liigituvad patoloogilised mängurid, kes käivad kasiinodes, samuti kleptomaanid - varastan, kuigi vajadust ei ole, aga protsess on põnev.

Galojan oli tinglikult kui mängur, kel oli ligipääs rahale, ta nägi, et võis selle eest midagi saada, tekkis impulss, ta võis mõelda, et no kulutan natuke... aga tekkis sõltuvus - ja ta andis kiusatusele järele üha uuesti.

«Psühhiaatriliselt võikski seda siis nimetada haiguslikuks mängurluseks võõra rahaga,» nentis Ennet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles