Ott Lepland tähistab oma 25. sünnipäeva džässiklubis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Tallinn Music Week

15. mail Bakuusse lendav Eesti eurotiim tähistab 17. mail Ott Leplandi 25. sünnipäeva sealses noobleimas džässiklubis väikese kavaga.

 «Ükski Eesti eurolauljatest pole lauluvõistluse ajal seni võõra riigi tippkohas niimoodi üles astunud,» kinnitab delegatsiooni juht Mart Normet Õhtulehe veergudel.

Eesti delegatsiooni juht möönab, et klubiesinemist oleks tiimil Tallinnast raske distantsilt organiseerida olnud ning see saab teoks Bakuus elavate eestlaste abiga.

Kuna Bakuusse ei sõida Oti saateansambel, on oma jaasõna tema laval toetamiseks andnud teised delegatsiooni liikmed. Ott saadab end küll ise klaveril, kuid kindlasti on klubiesinemisel kaasa lüüa lubanud ka taustalaulja Marvi Vallaste ning Oti hääletreener Kadri Koppel ehk Maiken ja võimaliku nõusoleku musitseerimiseks – kui kohapealt mõne pilli leiab –, on andnud ka Oti mänedžer Danel Pandre.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles