Ekstremistid avavad tänavasspordi hooaja Vabaduse väljakul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaduse väljak Tallinnas
Vabaduse väljak Tallinnas Foto: Laura Oks / Postimees

5. mail korraldab Eesti Tänavaspordi Liit Tallinnas 2012. aasta tänavaspordi hooaja avamise, mille käigus toimuvad võistlused rula, bmx´i, uisu ning tõukeratta distsipliinides.

Samuti arendatakse ühiselt edasi Skoone bastionile kerkivat skate plazat «Create the Spot» käigus käsi betooniseks tehes.

Kõik osalejad ja pealtvaatajad on oodatud Vabaduse väljakule alates kella 14.00st, kust kõikide ala esindajad liiguvad üheskoos võistluste toimumiskohtadesse. Võistlusformaat on «Viis miinus» ning osavõtt tasuta. Pealtvaatajatel soovitame kohale tulla liiklusvahenditega (uisk, rula, ratas, tõuks), sest ühiselt liigutakse läbi linna.

Pärast võistlusi suunduvad kõik Skoone bastionile, et ühiselt anda elu sisse meie kõigi abiga rajatud skateplazale. Toimub «Create the Spot’i» avamine, kuhu on oodatud kõik tänavasportlased ja fännid, kes soovivad anda oma panuse värskelt betoneeritud streetspoti avamisele ning sissesõitmisele.

Päeva lõpetab vinge pidu klubis HOOV, kus toimub ka päevase võistluse autasustamine.

Muusikat mängivad DJ-d Kask, Lauri Täht ja Sander Mölder
Pilet 5€

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles