Galerii: Tiina Talumees esitles uut kevadsuvist kollektsiooni keset lillevälju

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keset Nurmiko aiandi lillevälju esitles uut kevadsuvist kollektsiooni «Rhapsody in Bloom» tänavuse moeauhinna Kuldnõel laureaat Tiina Talumees.


Kollektsiooni «Rhapsody in Bloom» idee sündis kasvumajas, keset kauneid lillevälju. Õues on veel kõledalt külm, aga läbipaistva klaasi all on suvi juba täies hoos. Kasvuhoone kauni lilleoaasi puhkemine kevadel on lummav vaatepilt. Nurmiko aiand on helge paik, et nautida nii florat kui ka femme’i kevadist ilu. Seetõttu otsustas moekunstnik Tiina Talumees tuua värvilised kleidid õitsvate lillede sekka.

Moekunstnik põimib eelolevaks suveks kleitidesse erinevaid õisi. Tulemuseks on hoolitsetud ja turvaline ilu, millest õhkub õrnalt möödunud sajandi 50ndate Ameerika «koduperenaiselikku», pisut naiivset ja isegi väikekodanlikku joont. Disainer kasutab uues kollektsioonis peamiselt linaseid ja viskoosseid lillemustrilisi kangaid, segatuna erinevate jersey’de ja sinna vahele ka villakrepiga. Esitlusele tuli ka samateemaline kollektsioon 4–6-aastastele preilidele.
Tiina sõnul on tegemist elukeskse, lootusrikka teemaga: «Lillelistes kleitides naised ja lapsed keset lillevälju toovad päikese kõigi südametesse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles