Õpetaja tutistus ajas Risto Kase nutma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Risto Kask
Risto Kask Foto: Erakogu
Üritustesarja Manhunt võitjana tuule tiibadesse saanud Risto Kask meenutas oma elu kõige piinlikumat momenti, mis leidis aset kuuendas klassis.

Nimelt sai Kask ajalooõpetaja käest tunni segamise eest terve klassi silme alla nõnda kõvasti tutistada, et puhkes nutma, vahendab Buduaar.

«Tollel ajal olin ma juba umbkaudu sellises vanuses, et tahtsin olla suur ja tugev mees ning kõigile igas asjas eeskuju näidata, kuid nuttu pidada ei suutnud,» rääkis mees.

«Mul oli tõepoolest häbi. Ma ei uskunud, et õpetaja mind sakutada võiks ja ei osanud oodata ka seda, et sellise asja peale nutt peale tikkuda võiks,» lisas Kask.

Mees ei unusta tänini, kuidas terve klass vaatas, et küll see Risto on ikka tita ning mõni aeg hiljem teadis sellest juba terve kool.

«Kahju, aga see on mul siiamaani juhtunud häbihetkedest kõige paremini meeles, tönnisin ennast tühjaks ja hoidsin edaspidi ajaloo tunnis moka maas. Uskumatu, aga ka poisid nutavad, kui neile liiga teha,» lõpetas mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles