Anu Saagim hakkab luksushotelle testima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Stiilipäeviku» saatejuhid Zenja Fokin ja Anu Saagim.
«Stiilipäeviku» saatejuhid Zenja Fokin ja Anu Saagim. Foto: TV3

Bravuuritar Anu Saagim juba teab, kuidas väärikalt puhata - ikka luksuses!

Täna on Anu juba teel Dubai poole, kaaslaseks blond ja jutukas «Stiilipäeviku» saatejuht Ženja Fokin, kirjutab Naisteleht.

«Meil on «Stiilipäevikus» nii palju kisklemist olnud, et nüüd lähme puhkama,» naerab Anu rõõmsalt.

Rõõmustamiseks on seda enam põhjust, et bravuuritari ootab nädalane puhkus naftariigi kõige luksuslikumates hotellides, mille toa hinnad algavad 1000 eurost ühe öö kohta!

«Iga öö veedame erinevates hotellides,» märgib Anu, kes on ühe reisifirma poolt valitud testima Dubai kõige kallimaid ja luksuslikumaid hotelle.

«Olen Dubais ka varem mitmeid kordi käinud ja iga kord vaimustunud. Nägin seal näiteks maailma kõrgeima hoone, üle 800 meetri küündiva Burj Dubai ees enneolematut ja unustamatut purskkaevu-show'd, kus vesi lendas lausa kahekümnekorruselise maja kõrgusele. Ja see muusika... Ma lihtsalt seisin, vaatasin ja nutsin, olles ise täiesti kaine,» meenutab Anu üht kustumatut mälestust Dubaist.

Jah, kes teine võikski anda paremat ülevaadet lukshotellidest kui mitte meie oma bravuuritar-glamuuritar!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles