Video: ufo põhjustas Pakistani lennuõnnetuse?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
UFO põhjustas Pakistani lennuõnnetuse?
UFO põhjustas Pakistani lennuõnnetuse? Foto: Youtube

Kinnitamata andmetel võis möödunud nädalal Pakistanis Bhoja Air Boeing 737 lennukiga aset leidnud katastroofi tekitada ufo.

Venemaa uudistekanalid näitasid Youtube`i riputatud videot kolmest müstilisest valguskerast, mis väidetavalt olid lennuki lähedal enne selle allakukkumist, kirjutab Daily Mail.

Internetis hakkasid levima spekulatsioonid, et tundmatud lendavad objektid mõjutasid pilooti.

Kirjutati, et piloot sattus kummalisuse mõju alla, teatades samas Islamabadi lennujuhtimiskeskusele probleemidest.

Ametliku versiooni kohaselt plahvatasid halvas ilmas lennanud lennuki kütusemahutid. Lennukatastroofis hukkus 127 inimest.

Piloodid andsid mayday eetrisse natuke aega enne lennuki plahvatamist ja allakukkumist. Piloot teatas, et kütusemahuti on leekides ning lennuk ei ole enam kontrolli all.

Piloot palus Islamabadi Benazir Bhutto nimelise lennujaama lennujuhtimiskeskusel kutsuda päästeteenistus, kuna tehakse hädamaandumine.

Pakistani lennuliiklusametnike sõnul kulges lennuki maandumine esialgu probleemideta, kuid järsku tuli kiire 60-meetrine laskumine ning veel üks kiire laskumine, enne kui toimus plahvatus.

Mõne eksperdi arvates võisid torm ja tugev tuul, mis pidevalt suunda muutis, lennuõnnetuse põhjustajateks olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles