Skandaal Suurbritannias – peaminister palkas ropendava lapsehoidja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David ja Samantha Cameron
David ja Samantha Cameron Foto: SCANPIX

Suurbritannias tekkis skandaal selle ümber, et peaminister David Cameron ja ta naine Samantha Cameron palkasid lapsehoidjaks austraallanna, kelle keelekasutus ei olevat kõige parem.

Tegemist on 24-aastase Sammi Strange`iga, kel on lapsehoidmises üsna limiteeritud kogemus ning kes varem töötas Melbourne´i ühes eratelekanalis müügiesindajana, kirjutab Daily Mail.

Strange pakkus ise end lapsehoidjana välja. Cameronid uurisid australlanna tausta ning intervjueerisid teda interneti vahendusel.

Peaminister ja ta naine palkasid Strange`i nüüd hoidma nende kolme last – kaheksa-aastast Nancyt, kuuest Arthurit ja 20-kuust Florence`it.

Sammi Strange on pubiomaniku ja Australian Rules jalgpalliklubi endise asepresidendi David Strange´i tütar.

Kinnitamata andmetel on austraallanna Londonis Downing Streetil asuvas peaministri residentsis elanud ja lapsi hoidnud juba kuus nädalat. Cameronide senine lapsehoidja, Nepali päritolu Gita Lama andis juba varem lahkumisavalduse. Nepaallanna oli peaministri lapsi hoidnud kaheksa aastat.

Väidetavalt võlus Cameronid ära Strenge´i brutaalne ausus. Naine tunnistas küsimustikus enda kohta, et teismelisena ta varastas poest asju, suitsetas ja tarbis alkoholi.

Küsimusele kas ta ka vannub ja ropendab, vastas naine jaatavalt ning juba mõnda aega ei olevat ta narkootikume tarbinud. Samas ta ei täpsustanud, milliseid narkootikume ta kasutanud on.

Lapsehoidja lemmikroaks on sushi, talle meeldib Euroopas reisida, ta unistuste ametiks on kontsertide korraldaja, ta arvutamisoskus on nõrk ning kardab haisid.

Strange loobus oma tööst telejaamas ning läks seljakotiga rändama. Siis riputas ta ka oma CV lapsehoidjate agentuuri leheküljele, kust Cameronid selle leidsid.

Britid ei kiitnud peaministri ja ta naise lapsehoidjavalikut heaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles