Jüri Mõis on kaalus juurde võtnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värvikas tenniseüritus - GSMvalve Open 2012 
Kohal olid ka suured tennisesõbrad Jüri ja Kerttu Mõis, keda näeb täna seltskonnaüritustel harva
Värvikas tenniseüritus - GSMvalve Open 2012 Kohal olid ka suured tennisesõbrad Jüri ja Kerttu Mõis, keda näeb täna seltskonnaüritustel harva Foto: Viktor Burkivski

Endine Tallinna linnapea, edukas ettevõtja, viie lapse isa ja aprillis teist korda vanaisaks saanud Jüri Mõis näib tema pilte vaadates olevat kaalus üksjagu juurde võtnud.

Mees ise seda ümber lükkama ei hakkagi, vaid vastab muheledes: «Neljakümne aastaga 25 kilo! Seda olegi nii palju!» vahendab ajakiri Naised.

Praegu kaalub kunagine Hansapanga asutaja 95 kilo ja arvab, et arenguruumi veel on.

«Õnneks või kahjuks pean ma ütlema, et kaalutõus kindlasti jätkub, kuigi ma sooviksin 85 kilo ringis kaaluda,» ei tee mees, kes hiljuti väitis, et insuldi vastu aitab noorem naine, oma praegusest vormist endale mingit probleemi.

Ettevõtja Jüri Mõisal on kaalu langetamisest tähtsamaidki asju, millega tegeleda. Nimelt ei välista mees Rein Kilgilt Weroli ostmist - ettevõte sobiks ühtsesse ketti Paldiski biodiislikütuse tehasega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles