Kohtla-Järvel sirgunud Tanja ei teadnud eestlaste olemasolust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
10.jaanuaril, toimus Klubis Teater esmakordselt meelelahutuslik võistlus Kokteilistaar 2012, mille võitjaks osutus kulturist Argo Ader!
Kokteilimeister Tanja Mihhailova
10.jaanuaril, toimus Klubis Teater esmakordselt meelelahutuslik võistlus Kokteilistaar 2012, mille võitjaks osutus kulturist Argo Ader! Kokteilimeister Tanja Mihhailova Foto: Maksim Toome

Venemaal sündinud ja Kohtla-Järvel kasvanud laulja Tanja Mihhailova räägib praegu heas eesti keeles - samas tunnistas ta, et eestlaste olemasolust sai ta teada alles viiendas klassis ning eesti keelt tuli tal hakata rääkima 18aastaselt, kui läks Viljandisse õppima.

Tanja sõnul olid eestlaste ja venelaste suhted pronksiöösündmuste aegu teravad ning ka tema käest küsiti, kelle poolt ta on, vahendab Õhtuleht.

«Need ei ole head küsimused, sest mina olen hea inimene, laulja, muusik ja ma ei ole poliitiline inimene,» rääkis ta TV3 «Kolmeraudsele» antud intervjuus.

Midagi keerulisemaks tema jaoks pärast pronksiöösündmusi ei läinud. Esineb rohkem kui varem. «Kui inimene on normaalne, siis ta on.»

Laulja rääkis oma lapsepõlvest Ida-Virumaal, et kogu informatsioon tuli siis ainult Venemaalt, keegi seal eesti keelt ei rääkinud ning eestlaste olemasolust sai ta teada alles viiendas klassis. «Ma alguses ei teadnudki, et eestlased on olemas,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles