Kaja Wunder: meeste peale ma ei looda, olen ettevõtlik naine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Wunder on üks vähestest, kes on jaganud moelava supermodellidega.
Kaja Wunder on üks vähestest, kes on jaganud moelava supermodellidega. Foto: Mihkel Maripuu

Pärast seda, kui Kaja Wunder 18aastasena oma noorpõlvearmastusega abiellus ja kahekümneneljaselt lahutas, pole ta end ametlikult rohkem sidunud - kuigi on mitmes intervjuus maininud unistust pojast, on Johanna jäänud tema ainukeseks lapseks.

«Ma olen ettevõtlik naine, meeste peale suurt ei looda. Ajan ise oma asju ega arva, et keegi mu mured lahendab,» räägib ta enda põhimõtetest ajakirjas Anne&Stiil.

«Mehed peavad olema arenemisvõimelised! Mulle ei meeldi sellised kelgu peal istujad, keda pead kogu elu nööripidi järel vedama. Aitasin oma elukaaslasel firma luua ja nüüd on tal juba 30 töötajat. Ta on tubli ja väga ambitsioonikas!»

Mida see siis tähendab, Kaja, kas sa otsid ikkagi raha- ja võimumehi?

«Ma otsin partneris siirust!» teatab Kaja. «Ta peab olema aus ja otsekohene. Mulle meeldivad inimesed, kellel on lahe iseloom, kelle ruumi sisenedes hakkab see särama. Mu viimase elukaaslasega sai seitse aastat kestnud kooselu paraku mõni aeg tagasi läbi, aga tema puhul võlus mind just see, et ta julges olla tema ise ega püüdnud end kellegi teisena näidata.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles