Noaähvarduse ohver Adeline: Xena on ebastabiilne inimene

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader saatest «Eesti tippmodell»
Kaader saatest «Eesti tippmodell» Foto: Kanal 2

«Väga frustreeriv on teada, et keegi oleks õnnelik, kui saaks minu teise ilma saata, ja tunneks ise veel selle üle suurt kergendust ja rõõmu. Päris hirmuäratav on mõelda, et olime mitu päeva kahekesi modellikorteris,» judistab Adeline õlgu. Ta sai alles pereringis saadet «Eesti tippmodell» vaadates teada, et konkurent Xena unistas võtete ajal endamisi talle suure lihanoa suhu torkamisest.

«Ma tahan võtta ühe suure lihanoa, minna tema juurde ja öelda: «Adeline, mul on sinu jaoks kingitus!» Ja siis panna seda tema suhu, et ta karjuks - et see oleks tema jaoks nii valus! Siis ma ei kuuleks tema õudset vinguvat häält,» paljastas finalist Ksenia (17) modellisaate viimases jaos metsiku pilguga oma salajasi mõtteid, ise käega lööki imiteerides, vahendab Õhtuleht.

Selline käitumine näitavat Ksenia kohta vaid üht. «Tundub, et tegemist on ebastabiilse inimesega,» ütles Adeline.

Õli valas tulle veel Adeline küsimus: «Kui meist oleks keegi koju saadetud, siis mis sa arvad, kumb - kas sina või mina?» Ksenia arvas, et tema oleks jäänud, sest tal on ette näidata rohkem õnnestunud fotosid. «Sa tahad öelda, et sa kõnnid minust paremini, sul on minust ideaalsem keha?» usutles Adeline edasi ja tuletas meelde, et Ksenia on temast hoopis rohkem virisenud ja probleeme kergitanud. Tõepoolest, temperamentsel slaavi neiul on pisarad kaamera ees kerged tulema ja pettumisi ta varjata ei suuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles