Evelin Ilves soovitas Niinistöl Eestis rulluisutamas käia

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome president Sauli Niinistö saabus ametlikule visiidile Eestisse.
Soome president Sauli Niinistö saabus ametlikule visiidile Eestisse. Foto: Raigo Pajula

Kui Tarja Halonen külastas tihti incognito Eesti teatreid, siis Soome värske president Sauli Niinistö lubab Evelin Ilvese soovitusel hakata kasutama siinseid rulluisuradu.

Eile oli Eestis oma esimesel visiidil Soome uus president Sauli Niinistö. Mehe sõnul on tal Eesti naabritega väga soojad suhted ning alles hiljuti käis ta koos abikaasaga, kes kahjuks täna kõhugripi tõttu koju jäi, üle lahe puhkamas, kirjutab Õhtuleht.

Kas mehel on plaanis ka edaspidi Eestit väljaspool ametlike riigivisiite külastada nagu eelmine president Tarja Halonen käis tihti siinmaal teatris?

«Teater on muidugi huvitav, aga nagu presidendiproua ja peaminister on mulle öelnud, siis teil on siin väga head rajad, kus rulluisutada. Võib-olla saan ma seda kunagi siin rahulikult harrastada,» ütleb Niinistö. Mees lisab muigega: «Aga vaadake ette: ma olen väga kiire!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles