Homme selgub Aastahitt 2007

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastahitt 2006 auhinnagala õhtujuht Heidy Purga
Aastahitt 2006 auhinnagala õhtujuht Heidy Purga Foto: Liis Treimann

R2 aasta parima laulu ehk aastahiti hääletus on lõppenud ning võitjad selguvad ja pärjatakse juba homme, neljapäeva õhtul Club von Überblingenis toimuval auhinnagalal.

Kell 21.30 algavat ETV ja R2 otse-ülekannet juhivad Heidy Purga ja Genka.

«Aastahiti tabel on tänaseks lukus. Esiviisikus käis väga tihe rebimine auhinnaliste kohtade pärast. Päev-päevalt oli näha, kuidas järjestuse seis pidevalt muutus ning mida lähemale lõpule, seda aktiivsem osavõtt hääletajate seas oli,» räägib R2 peatoimetaja Heidy Purga.

Kell 14 homme, 3. jaanuaril stardib maratonsaade «Aastahitt 2007», kus Erik Morna ja Koit Raudsepp mängivad ette tabelisse jõudnud lood kohtadelt 40 - 4, nii Eestist kui välismaalt.

Club von Überblingen avab uksed Aastahiti auhinnagala külalistele kell 20. Publiku kütavad teleülekande alguseks kuumaks Kristjan Kasearu & Paradise Crew. Oodatud on kõik muusikasõbrad – üritusel vanusepiiri ei ole.

Lava taga intervjueerivad külalisi Liis Lass ja Korraldajaonu. Lavale auhinda vastu võtma ja esinema tulevad Aastahiti esikolmik, Aasta Demo, R2 Toimetuse Lemmik ja Uus Tulija, lisaks esineb Unistuste Bänd ja üllatuskülalised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles