Kuula: Eesti parim noortebänd sai valmis uue singli!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2011 - Sibyl Vane
Noortebänd 2011 - Sibyl Vane Foto: Noortebänd

Äsja uue singli «Get Out of Town» üllitanud Sibyl Vane valmistub salvestama debüütalbumit ja on sihid seadnud piiri taha.


Mullu üle-eestilise konkursi Noortebänd 2011 võitnud kolmeliikmeline bänd avaldas äsja veebis oma teise singli «Get Out of Town». Pala on salvestatud möödunud aasta lõpus Eesti Raadio stuudios ja tegemist oli Raadio 2 poolt välja pandud eriauhinnaga, mille bänd samalt konkursilt lisaks peapreemiale koju tõi.
Peale parima noortebändi tiitlivõitu on varem avalikkusele tundmatu Sibyl Vane tõeliselt tuule tiibadesse saanud. «Peale konkursivõitu on bändi esinemistegraafik muutunud uskumatult tihedaks. Oleme saanud palju pakkumisi ja praktiliselt igal nädalavahetusel kuskil Eestis andnud 2-3 kontserti. Korra oleme käinud ka Riias ja kahel korral astunud üles televisioonis,» selgitas bändi bassist Heiko Leesment.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles