Soome monstrumid said uue trummari

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lordi trummar Tonmi Lillman
Lordi trummar Tonmi Lillman Foto: Sony Music Entertainment

Soome monster-rock bänd Lordi annab www.stara.fi kaudu teada, et nende koosseis on saanud uue trummari. Värske liikme nime siiski veel paljastada ei soovita.

Bändi uut liiget hakataksegi esialgu kutsuma lihtsalt nimega «trummar». Trummari mask ja kostüüm on lihtne, kuid sobib visuaalselt siiski kokku ka teiste bändiliikmete monstrumeid meenutavate riietega.

«Me ei soovi uut liiget avalikustada, kuna selleks pole veel sobiv hetk. Endise trummari,
Tonmi Kristian Lillman alias Otukse, surmast on kulunud liiga vähe aega,» põhjendab bändi liider Mr.Lordi ning lisab, et nende bändi liikmed ei soovi tutvustada end avalikkusele oma õigete nimedega ka tulevikus.

«Meie uuel trummaril on loomulikult samuti mask ja kostüüm, mis sobib Lordi kuvandiga. See pole siiski lõplik versioon tema esinemiskostüümist.»

«Paljastame uue venna varjunime ja tõelise monstrumi palge alles meie uue plaadi esitlusel. Esimest korda näeb publik aga uut Lordi trummarit Itaalias toimuval Metalitalia.com-festivaalil, 5. mail.»

Muusik, produtsent ja Soome monster-rock bändi trummar Tonmi Lillman (38) suri 14. veebruaril 2012 segastel asjaoludel.

Tonmi Kristian Lillman sündis 3. juunil 1973 Helsingis. Ka Lillmani isa oli tuntud Soome muusik ning oli pojale suureks eeskujuks.

Lisaks trummidele mängis Tonmi veel basskitarri ja klahvpille. Ta töötas ka graafiline disainerina ning oli suurepärane muusikavideode tegija.

Monster-rock bändi osales 2006. aastal edukalt Eurovisiooni lauluvõistlusel tuues Soomele ajaloo esimese Eurovisiooni võidu.

Soome Eurovisiooni-ime Lordi on Eestis esinemas käinud kolm korda. Publikumenu on bänd nautinud nii Saku Suurhallis, kui ka Tallinnas Rock Cafés.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles