Mupo: kindlasti on sel reklaamil mingi mõte, mida see taotleb

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Linnavalitsus tahab praegust munitsipaalpolitsei ameti juhti Monica Randa näha tulevikus Tallinna Turgude direktorina.
Tallinna Linnavalitsus tahab praegust munitsipaalpolitsei ameti juhti Monica Randa näha tulevikus Tallinna Turgude direktorina. Foto: Tooma Huik

Tallinna munitsipaalpolitsei pressiesindaja Monika Lestbergi teatel ei ole ametit huvitanud muu kui üksnes selgitada, kas Elu24-l on olemas luba plakatite linna kleepimiseks.

«Konkreetse reklaami pärast on inimesed meile helistanud ja küsinud,  kas selle avaldamiseks on ka vastav luba olemas,» rääkis Lestberg.

«Kuna Elu24 on reklaami tellinud ametlikult reklaamifirmalt, kes haldab ise oma reklaamipindu, pole meil rohkem küsimusi,» edastas pressiesindaja, lisades, et reklaami sisu nende amet kommenteerima ei hakka.

Elu24 reklaami kujunduse ja teema koha pealt Lestberg sõna ei võtaks. «See on ju täiesti maitse küsimus - kellele meeldib, kellele ei meeldi - see pole kindlasti meie eesmärk ega ülesanne.»

Lestberg lisas, et kuna portaal on oma reklaamikampaania ülespanekul järginud kõiki seadusest tulenevaid aspekte, pole neil muid kaebusi.

«Kindlasti on selle reklaamiga mingi mõte, mida see taotleb,» lõpetas Lestberg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles