Glenn Close: lapse kasvatamine üksikemana oleks mu tapnud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Glenn Close
Glenn Close Foto: Reuters / Scanpix

Näitlejanna Glenn Close tunnistas, et lapse kasvatamine üksikemana oleks ta peaaegu tapnud.

Close lahutas oma elukaaslasest ja tütar Anne´i isast  John Starke`ist 1991. aastal ja pärast seda kasvatas last üksinda, vahendab Wenn.

Staari sõnul püüdis ta töö ja pereelu tasakaalus hoida, kuid mõnikord käis see tal üle jõu.

«Lapsed on nagu kliendid – nad vajavad kogu sinu tähelepanu. Seda ütles mulle mu tütar Anne, kui ta oli umbes kaheksa-aastane. Ta lausus, et vajab kogu aeg kogu minu tähelepanu. See aga oleks mind peaaegu tapnud, kuna olin üksikema ja teadsin, et ei saa ainult temaga tegeleda. Tean, et tütrel jäi minu tähelepanust puudu,» meenutas näitlejanna.

Close lisas, et ta tütar on nüüd 19-aastane ning õppinud toime tulema ja aru saama, et ta ema on näitlejanna.

«Lapsena soovime kõik, et meie vanemad oleksid kogu aeg meie juures. Vanemad annavad lapsele turvatunde. Kui vanemad aga lähevad kasvõi lühikeseks ajaks ära, võib see lapses ohutunde tekitada, et teda on maha jäetud. Õnneks oli minu tütar varaküps ja otsekohene. Ta ütles ausalt välja, kui talle midagi ei meeldinud. See aitas ta rasketest perioodidest edukalt üle,» leidis Close.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles