Kanal 11 toob ekraanile mitu uut saadet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Nigella ekspress»
«Nigella ekspress» Foto: Kanal 11

Pühapäeval, 15. veebruaril, alustab Kanal 11 eetris Inglismaa kodukuninganna Nigella Lawsoni uus kokasaade «Nigella ekspress». Lisaks stardib Eesti telemaastikul ainulaadne «Hollywoodi sumin», mis toob vaatajateni kõige värskemad uudised maailma filmimekast.

 

«Nigella ekspress»

«Nigella ekspress» on kokandussaade, kus gurmaan Nigella Lawson valmistab kiiresti ja lihtsalt maitsvaid sööke ka tavakokkajale. Nigella on kuulus oma imemaitsvate retseptide poolest, mis on alati külluslikud ja naudingule suunatud. «Nigella ekspress» on eetris pühapäeviti kell 13:10.

«Hollywoodi sumin»

Pühapäeval alustab ka Hollywoodi uudistemagasin «Hollywoodi sumin», mis toob vaatajani kõige värskemad uudised filmimaailmast. Kuna saade valmib Ameerikas samal nädalal, mil on eetris Eestis, Kanal 11s, kajastab see kõige värskemaid esilinastusi, intervjuusid näitlejate ja režissööridega, punaste vaipade kõige kaunimaid kleite ja põnevamaid filmisoovitusi. «Hollywoodi sumin» on eetris pühapäeviti kell 19:30.

«Naistevahetus»

Esmaspäeval, 16. veebruaril jõuab eetrisse «Naistevahetuse» Ameerika versiooni kuues hooaeg. Naistevahetus annab meile unikaalse võimaluse piiluda teiste perede igapäevaellu - näha, millised on nende tarbimisharjumused, lastekasvatusmeetodid, kes ja kuidas raha kulutab, ning millised on nende hobid ja lõbutsemiskohad. Sari pakub südamlikke seiku, aga ka rohkelt draamat ja pisaraid. «Naistevahetus» on eetris esmaspäeviti kell 21:10.

«Abracadabra»

Kolmapäeval, 18. veebruaril, alustab uus tõsielusari «Abracadabra». Seriaalis saavad seitse Ameerika kuulsust omale mustkunstnikest mentorid, kes neile iga nädal mõne uue triki õpetavad. Kes kõige kehvemini trikitab, saadetakse saate lõpus koju. Saate finaal on suur mustkunsti-show, mis toimub Las Vegases. Lõbusas meelelahutussaates osalevad teiste hulgas koomik Hal Sparks, ansambli Wilson Phillips laulja Carnie Wilson ja Pussycat Dollsi liige Kimberly Wyatt. «Abracadabra» on eetris kolmapäeviti kell 21:10.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles