Trimmisaade aitab võidujanulisel Herkkil säästa sadu eurosid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» kuues saade. Staartrimmija Herkki.
«Tantsi tagumik trimmi» kuues saade. Staartrimmija Herkki. Foto: Jelena Rudi

Soomes töötav staartrimmija Herkki usub, et suudab ka pärast saate lõppu oma söömist piirata.

Ainus mure on mehe sõnul vaid nädalalõppudel peetavate saunaõhtutega. «Üks kaks õlut võib ju ikka juua, nii palju enam ei tarbi kui varem. Söömise piiramisega arvan, et saan hakkama,» muljetas mees portaalile Elu24 antud intervjuus.

«See on meeletu koguse raha kokkuhoidmine, lausa kohutav raha jääb alles. Nädalas ma ei oska öelda, aga kuus raiskad seal mingi 300 eurot söögile. Mõttetule söögile! Aga nüüd läheb mingi 50-60 eurot ja see on meeletu kokkuhoid,» saab mees nüüd enda sõnul piskuga väga hõlpsalt läbi.

Õnneks on tal mõistlikud ülemused ning rahakraanid tööjuures endiselt lahti, kuigi töötegemist segab mehe sõnul saates osalemine päris olulisel määral. «Ülemused soovivad edu ja elavad kaasa. Helistavad ja ütlevad, et tööga pole nii kiire. Õnneks naine käib tööl, sest arveid on vaja maksta ja mina näen vaeva selle nimel, et finaali jõuda,» on Herkkil silme ees vaid üks eesmärk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles