Staartrimmija-Anna: Halloo, mehed! Kus te siis kõik olete?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saates «Tantsi tagumik trimmi» osalev Anna ja treener Marek
Saates «Tantsi tagumik trimmi» osalev Anna ja treener Marek Foto: TV3

«Tavaliselt olen ma koju jõudes väsinud – võtan arvuti voodisse, vaatan tutvumislehed üle ja jään magama,» lausub saate «Tantsi tagumik trimmi» sekspomm Anna Jankelevitš Kroonikale antud intervjuus. Ja enne uinumist mõtleb ta: «Halloo, mehed! Kus te olete?»


 
Anna Jankelevitš (24), kes juhatab restorani TurKebab, on loobunud söömisest. Ta lubab endale vahel karbikese krevette, kuid põhiliseks kõhutäiteks on siiski vesi.

Annat hoiab piinaval dieedil soov trimmisaade ära võita. Ja loomulikult tahab ta kaalu langetada, sest meeste tähelepanu köidavad figuurikamad naised. Anna unistus on leida mees, kelle kaissu pugeda.
 

Sa näed väga särav välja. Kui palju sul saate ja töö kõrvalt magamiseks aega jääb?

Ma magasin täna öösel 6,5 tundi. Tempo on meeletu! Kui teised saates osalejad saavad tööajast aega ampsata, et trennis käia, siis mina mitte.

Ma olen iga päev õhtul üheteistkümneni tööl ja alles siis lähen trenni. Mul pole sel kuul olnud ühtegi vaba päeva. Õudne!
 
 

Internetikommentaaride põhjal paistab, et sul on palju austajaid. Nii mõnigi mees sooviks sinuga tuttavaks saada...

Jah, ma lugesin ka. Aga halloo, mehed! Kus te siis kõik olete?
 

Loe edasi Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles