Rahvas hääletas siivutu Tissi-Maarjani saatejuhiks!

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kanal2
Kanal 11 ööchati saatejuhiks ihkav Maarjan pajatas sel nädalal värvikalt, kuidas ta konkursile kandideerima sattus ja demonstreeris koos Caroliniga Reporter.ee`le, mida  kõike ta oskab.

Maarjan paljastas näiteks esimeses kaameraproovis oma rinnad ning jutustas kuidas sõbranna Carolin oli tal ähvardanud kõri läbi lõigata juhul, kui ta konkursil osalemisest keeldub. 

«Tegelikult oli nii, et Carolin ütles, et kui ma ei osale, raibe raisk, siis ma lõikan sul kõri öösel maha ja mina lubasin sama vastu ja me mõlemad hakkasime kartma ja pidimegi mõlemad konkursist osa võtma, » seletas Tissi-Maarjan. 

Publikuhääletuse ja žürii üksmeelse otsuse alusel oligi kõige lootustandvam ja värvikam kandidaat Tissi-Maarjan. Kuid kuna tüdruk osaleb ka ühes teises teleprojektis, siis pole praegu kindel, kas Maarjan saab ööchati saatejuhina töötada.

Seetõttu tegi žürii saatejuhtimise ettepaneku publikuhääletusel kahele järgnevale rohkem hääli kogunud neiule. Nendeks on Kee ja Carmen. Palju õnne!

Kuid ööchat on täis ootamatusi ja kindlasti näete seal tulevikus ka üllatajaid.

Reporter tänab kõiki kandideerijaid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles