Mona Seefried: eestlased on suletud, aga äärmiselt siirad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kirgede tormi» staaride fännikohtumine Tartus. Mona Seefried.
«Kirgede tormi» staaride fännikohtumine Tartus. Mona Seefried. Foto: TV3

«See oli uskumatu! Ma poleks eales osanud arvata, et Eestis võiks meid nii palju inimesi fännata ja ka sellisele üritusele kohale tulla,» kirjeldas näitleja Mona Seefried oma esimesi emotsioone Tartu Lõunakeskuses toimunud «Kirgede tormi» fännipärastlõunalt.

Kirgede tormi» vaatajatele tuntud kui Charlotte Saalfeldi kehastav Mona Seefried ütleb, et on Tartus käigust suisa hämmastunud. «See, et nii palju inimesi meid ootas, meile kingitusi tõi ja sellega näitas, et meid armastab - seda teada on väga meeliülendav,» õhkas näitlejatar teel Tallinnasse.

Seefried kirjeldab eestlasi kui üsna tagasihoidlikke inimesi, kes emotsoonide puhkedes tõeliselt siirastena paistavad. «Nad ei paku üle ja küllap seetõttu meie fänniüritus ka suhteliselt rahulikus tempos kulges,» arvab ta.

Tulles sarja «Kirgede torm» teemade juurde, tunnistab Seefried, et armastab oma karakteri juures kõige enam seda, et see oma välimusele nii palju aega kulutab. «Kindlasti on karakter ka mind mingil määral mõjutanud,» räägib naisterahvas. «Olen muutunud altimaks eksperimenteerimisele - hea meelega vahetaks näiteks juuste värvi või kannaks midagi pöörast.»

Selleks, et oma karakterist välja tulla ja vahete-vahel lõõgastuda, Mona Dirki eeskujul golfi mängima ei kipu.

«Mulle piisab elamisest endast - mulle meeldib küpsetada, aias askeldada või head raamatut lugeda. See ongi minu jaoks kogu lõõgastumine - teha midagi kodust ja rutiinset, nautida vaba aega,» räägib näitlejatar.

Mona kadestab eestlasi, kel on palju vaba ruumi, et vahepeal tülpimusega kiire elurutiini eest põgeneda. «Kui hakkasime maanduma, vaatasin alla ja nägin ainult metsa. Tekkis küsimus - kus on kõik majad?» väljendas naine oma imestust ja lisas, et tegelikult on ta ise suur looduse fänn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles