Egle Eller-Nabi on Eesti kauneim bikiinikaunitar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
28.Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis - Egle Eller-Nabi
28.Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis - Egle Eller-Nabi Foto: Viktor Burkivski

Sparta spordiklubi treener, Egle Eller-Nabi sai Eesti Karikavõistlusetel kulturismis ja fitnessis Bikini Fitnessi voorus esimese koha. 

Kiivikas: Sellist ilu ei ole Eesti missivõistlustelgi juba aastaid olnud! Eks on neid, kes kõrvutavadki bikiini kategooriat missivõistlustega, aga erinevalt paljudest modellihakatistest kusagil telesaates, näevad need tüdrukud kindlasti kordades rohkem vaeva oma vormi hoidmisel ja arendamisel, kui mingi sardelli ja pizzat vitsutav minimodell.

Egle Eller-Nabi jaoks oli tegu esimese hooaja kolmanda võistlusega

Nädalavahetusel toimunud Eesti Karikavõistlustelt sai kaunitar edasipääsu Balti Matšile, mis toimub juba järgmisel nädalavahetusel.

«Meie kategooria on võrreldes teistega  kõige subjektiivsem,» pajatab Egle oma blogis. «Loeb iga pisidetail - jumestus, grimm, soeng, bikiinid, vorm, lavaline liikumine jne.»

«Minu jumestuse ja meigi eest vastutab mu sõbranna Kairit Tuhkanen. Olen talle ülitänulik kauni meigi ja kannatlikkuse eest! Kuna enne võistlusi alati ikka pabistan, siis ka meigiga hakkan õpetama ja vaidlema. Hea on, et ta mind ei kuula ja teeb omamoodi!»

Võistlejad on lava taga sõbrannad, laval konkurendid

«Lava taga oleme sõbrannad. Aitame grimmi panna ja toetame üksteist. Konkurendid oleme vaid laval. Tundub uskumatu, aga nii see on.»

«Eks kõik meist teavad, et väärivad tegelikult võrdselt võitu. Lihtsalt ükskord võidab üks ja teisel võistusel jälle teine. Kuigi oleme kõik kaunid, ei saa kõik korraga võita.»

«Ma ise tunnen, et ma olen oma üllatavalt headest tulemustest isegi veidi stressis. Kairit ütleb mulle ka, et ma pole päris terve: «Mille üle sa stressad?! Selle üle, et esikoha said!?!!»» 

«Tegelikult on sellega nii, et lihtsalt niivõrd uus asi minu jaoks, et ma ei oska kuidagi suhtuda. Oleks vist palju nõuda, et rahulikult külma närviga võtaksin järjekordse karika vastu- samamoodi nagu ostaks poest jogurtit näiteks. Olen lihtsalt emotsionaalne...»


«Olen tegelikult õnnelik, et järgmistele suurvõistlustele edasi sain. Peale võistlust sain oma süsivesikute doosi täis pastast ja jäätisest ja olen uuesti valmis vastavalt oma toitumiskavale toituma.»

«Kuna mul jälle vaid nädal uute võistlusteni, siis pean kiiresti maha koorima grimmi ja nädala esimeses pooles tugevad trennid ära tegema.»

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles