Edgar Savisaar astub Cannes'i punasele vaibale?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar volikogu kõnepuldis.
Edgar Savisaar volikogu kõnepuldis. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnapea Edgar Savisaar (61) väldib küll iga-aastaseid vabariigi aastapäeva balle, kuid loodetavasti mitte Cannes'i filmifestivali punast vaipa - väidetavalt ongi ta sõitmas Euroopa aasta olulisemale filmipeole, mis leiab aset Lõuna-Prantsusmaal Cannes'is mai lõpus.

Suursugusele festivalile on kindlalt minemas ka kultuuriminister Rein Lang, kes osaleb Euroopa Liidu korraldatud kultuuriministrite kokkutulekul - selle raames on Lang kutsutud külastama ka kahte punase vaiba esilinastus päevas, kirjutab Kroonika.

Seoses Eesti Filmi 100 aasta juubeliga on kutse Cannes'i filmifestivalile Savisaarele edastanud ka Eesti Filmi Sihtasutuse peadirektor Martin Aadamsoo.

«Filmipidustustele on oodatud ka härra linnapea, kes võib loomulikult tulla oma saatjaskonnaga, kuid siiski enda kulu ja kirjadega,» kinnitab ta.

Savisaar oleks festivalil VIP-külaline nagu ühele linnapeale sünnis - ning oodatud loomulikult ka esilinastuste punase vaiba üritusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles