Millega alustab tuntud lauljanna Anne Veski oma päeva?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veski
Anne Veski Foto: SCANPIX

Läbi aegade üks tuntumaid lauljannasid Anne Veski, kes mõne kuu eest tähistas oma 56. sünnipäeva, alustab igat hommikut oma kindla rutiiniga. Selleks on kohvi joomine ja seda alati voodis, räägib Anne Buduaarile.

«Jah, kuigi mõned inimesed võivad öelda, et kohvi on kahjulik, siis hommikukohvist mina loobuda ei kavatse ja ma joon seda voodis. Viimasel ajal panen jahvatatud kohvipuru tassi ja valan keeva vee peale, lisan ka teelusikatäie suhkrut,» meeldib Annele päeva alustada musta kohviga.

«Samas ei ütle ära ka lahustuvast kohvist, seda joon piima ja suhkruga,» leiab naine, et lahustuv kohvi on vahel isegi päris heaks vahelduseks.

«Lapsepõlves andis ema meile viljakohvi, see ei sisalda kofeiini, seega pole ka lastele kahjulik. Samas, ega me suured kohvisõbrad polnudki, jõime pigem lihtsalt piima,» lausub Anne, et harjumus kohvi juua tekkis tal siiski hilisemas eas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles