Trimmisaatest pidi lahkuma Anna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» kuues saade
«Tantsi tagumik trimmi» kuues saade Foto: Jelena Rudi

Saate «Tantsi tagumik trimmi» viis võistlejat pidid esmakordselt esitama kaks shownumbrit - teemadeks olid rahvatants ja club freestyle. Lahkuma pidi Anna Jankelevitš.

Tantsijad ja kohtunike kommentaarid

Anneli Pilpak ja Ingmar Jõela

Anna Levandi: Mulle tundub, et rahvatants on ideaalne sellise saate jaoks. Kuus.

Anu Saagim: Rahvatants on ilus, riided on kaunid, aga kaalu küll ei langeta sellega. Vaarusid nagu tünn seal. Ma saan aru, et selline peabki olema, aga kuidas su partner tantsis nagu baleriin seal... Viis punkti.

Teet Kask: Fantaasiast jäi veidi väheks. Tehnika suhtes oleks pidanud rohkem higistama. Viis.

Kaupo Käsik ja Monika Tuvi

Anu: Super, fantastiline, müstiline! Ma armastan Eesti rahvatantsu pärast tänast saadet igavesti. Suur kummardus teile. Aga Kaupo, kallis, mulle tundus, et sul läks suurem aur täna riietuse peale. Seitse.

Teet: Julguse eest võiks sulle maksimumpunktid panna, kuid alguses puterdasid ikka väga. Viis.

Anna: Ei ole lihtne naine olla, eksole? Roll sulle väga sobis ja nalja sai, aitäh sulle selle eest. Aga see peab tants olema. Tantsu oli vähe, Monikat imetlesid palju. Viis.

Anna Jankelevitš ja Marek Vetik

Anna: Supervalik! Sulle väga sobib see. Oledki nii suur nagu suur Venemaa. See ainult kaunistab sind. Oleks tahtnud rohkem tantsu näha. Kuus.

Teet: Tore, väga hea raam, riided õiged, sammud õiged. Aga liiga pikaks venis see tseremoonia. Kuus.

Anu: Mulle õudselt meeldib, et sa kogu aeg naeratad! Täna ei saagi midagi öelda seksikiisu kohta, seda väänlemist ja pöörlemist oli vähe, millest oli kahju. Minu pilk liikus pigem partnerile. Kuus.

Natalja Barajeva ja Kaarel Väli

Anu: Kumb teist tuli siia kaalust alla võtma? Te olete ühejämedused. Mulle meeldis teie lugu, sain aru, mida te tahtsite öelda. Seitse.

Anna: Siin oli tantsu küll ja küll. Mina ei tea, kas Natalja on nii palju alla võtnud, et siin oli nii palju tõsteid... See oli ehtne, võib-olla isegi ürgne tants. Seitse.

Teet: Otsast lõpuni originaalne. Väljendasid otsast lõpuni oma sammudega midagi olulist. Kõik klappis. Kaheksa vääriline esinemine.

Herkki Liivamaa ja Regina Teino

Teet: Tundub, et ka teil on see pisik mis esimesel paaril - muidu oli suurepärane, aga palju vigu tuli sisse. Aga kuna see oli hästi läbi mõeldud ja olid vaeva näinud, siis seitse punkti.

Anu: Mul oli nii lõbus, et panen kaheksa.

Anna: Kas te olete pimedad? Nad ajasid terve tantsu sassi. Neli.

Kaupo ja Monika

Teet: Teine asi kohe! Särtsu oli, kõht ja jalad liikusid nagu vaja. Kaheksa.

Anu: Mind hämmastab, et sina Kaupo oled need kostüümid oma pisikeste paksukeste sõrmekestega valmis teinud. Sellise tantsuga võiks vabalt minna esinema. Kaheksa.

Anna: Sa olid nagu kala vees. Ma tean, et keerulised asjad tulevad paremini välja. Lihtsad asjad lähevad tavaliselt sassi. Seitse.

Kaupo võttis nädalaga 3,1 alla ehk 2,4 protsenti kehakaalust.

Anneli ja Ingmar

Anu: Mega! Sa oled üks vähestest, kes läheb tantsu sisse täielikult ega vaata treenerit. Teil läks kenasti sünkrooni. Tänaõhtustest tantsudest parim. Üheksa.

Anna: Olid kuidagi vaba ja sünkroonsust säilitada selles tantsus pole lihtne. Kaheksa.

Teet: Olid üllatus minu jaoks. Ei olegi millegi kallal nokkida. Kaheksa.

Anneli kaotas 2,5 kilo ehk 2,5 protsenti kehakaalust.
 

Anna ja Marek

Anu: Tegelikult meenutas see mulle jõusaalis trimmimist. Tegelikult sa ei teinud midagi, lootsid oma seksika välimuse, uue songu, ebaseksika korseti ja ilusate sukkade peale. Minuga sellised naljad läbi ei lähe, aga poiss oli super. Seitse punkti

Teet: Algus kruttis väga hästi, aga siis, kui oleks võinud juurde tulla, jäi vähemaks ja lõppes ära liiga kiiresti. Kuus.

Anna: Kus sa need sukad said? See näeb natuke odav välja. Isegi nalja pärast ma ei taha näha siin prostituuti. Viis.

Anna kaotas nädalaga 2,8 kilo ehk 2,5 protsenti kehakaalust.

Natalja ja Kaarel

Teet: Mulle meeldis, kuidas te kokku mängisite. Väga tubli. Rütmi ja mõõdutunnetus on väga oluline - selles suhtes oli teil kõik paigas.

Anu: Natalja, sa tantsid tegelikult fantastiliselt. Sa teed selliseid pehmeid, väga seksikaid liigutusi. Kadestan sind.

Anna: Olete nagu tavalised tantsijad.

Natalja kaotas nädalaga 1,3 kilo ehk 1,5 protsenti kehakaalust.

Herkki ja Regina

Teet: Sa oled ikka artist! Tugev energiasärts oli. Ja see hüpe! Ja see kukerpall! Nendel tantsutundidel on ikka mõju olnud.

Anna: Mul on hea meel, et temperamentne tants on täna viimasena. Aitäh, et parandasid eelmist tantsu. Ma tean, et sa oled supervõimeline kaalu kaotama ja tantsima.

Anu: See oli ülbe, vägev. Külmavärinad tulid. Ja kõhuke on kadumas!

Herkki kaotas 2,3 kilo ehk 2,2 protsenti kehakaalust.

Enne saadet

Herkkil, Annal, Kaupol, Nataljal ja Annelil on selja taga treeningutest tihe nädal, sest kahe tantsu selgeks õppimine osutus oodatust keerulisemaks. Üllatuslikult oli parajaks pähkliks rahvatants.

Herkki tunnistab, et just selle numbri ette valmistamine väsitas ta ära: «Tants on päris raske, kõik sammud lähevad segamini - üks hüpe, teine hüpe, kõik need hüpped! Tunnistan, et eestlased on omal ajal päris raske tantsu välja mõelnud,» muigas ta.

Anneli treener Ingmar märgib aga, et neil on rahvatantsuga hea suhe. «Võtsime selle tõsiselt ette. Õppisime selgeks sammud setu originaaltantsust, ei hakanud mingit etnopoppi tegema.»

Särtsakas venelanna Natalja kehastub õhtul tugevaks Saare naiseks ja seda treener Kaarli koreograafias. Natalja sõnul pole ta saarlane ega vägilane, kuid see tants nõuab teatud mõttes vägilase-stiili. Anna särab Kalinkas ning lisaks uhkele tantsule on oodata ka sellesse põimitud üllatust.

Saate teiseks numbriks on club freestyle stiilis tantsud. Kahe vooru punktisumma tulemusel langeb ka täna üks võistleja saatest välja.

«Tantsi tagumik trimmi» on TV3 eetris pühapäeviti kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles