Loe, mis tantsud on tänases trimmisaates!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» viies saade
«Tantsi tagumik trimmi» viies saade Foto: Jelena Rudi




«Tantsi tagumik trimmi» kaalulangetajatest tantsijate ridadesse on alles jäänud viis võistlejat, kel tuleb täna õhtul esmakordselt esitada kaks shownumbrit – teemadeks on rahvatants ja club freestyle.

Herkkil, Annal, Kaupol, Nataljal ja Annelil on selja taga treeningutest tihe nädal, sest kahe tantsu selgeks õppimine osutus oodatust keerulisemaks. Üllatuslikult oli parajaks pähkliks rahvatants. Herkki tunnistab, et just selle numbri ette valmistamine väsitas ta ära: «Tants on päris raske, kõik sammud lähevad segamini - üks hüpe, teine hüpe, kõik need hüpped! Tunnistan, et eestlased on omal ajal päris raske tantsu välja mõelnud,» muigas ta.

Anneli treener Ingmar märgib aga, et neil on rahvatantsuga hea suhe. «Võtsime selle tõsiselt ette. Õppisime selgeks sammud setu originaaltantsust, ei hakanud mingit etnopoppi tegema.»

Särtsakas venelanna Natalja kehastub õhtul tugevaks Saare naiseks ja seda treener Kaarli koreograafias. Natalja sõnul pole ta saarlane ega vägilane, kuid see tants nõuab teatud mõttes vägilase-stiili. Anna särab Kalinkas ning lisaks uhkele tantsule on oodata ka sellesse põimitud üllatust.

Saate teiseks numbriks on club freestyle stiilis tantsud. Kahe vooru punktisumma tulemusel langeb ka täna üks võistleja saatest välja.

«Tantsi tagumik trimmi» TV3s pühapäeviti kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles