Airport Jam 2012 PEAB TOIMUMA!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airport Jam 2011 Kiltsi lennuväljal.
Airport Jam 2011 Kiltsi lennuväljal. Foto: Arno Tähemaa

Kulutulena on levimas uudis justkui jääks sel suvel ära üks igaastastest suurimatest klubimuusika festivalidest, Airport Jam. Noored on uudisest šokeeritud ning koguvad üritusele toetust Facebooki lehel Airport Jam 2012 PEAB Toimuma!

Festivali korraldaja Antti Tsugart ütles, et ürituse sellesuvine saatus selgub lähinädalail. Võimaliku ärajäämise põhjusi ei soovinud ta kommenteerida.

Ridala vallavanema Toomas Schmidti sõnul on korraldajad aga öelnud, et tänavu nad taotlust ei esita. Samasugune info oli ka Haapsalu politseijaoskonna juhil Margus Kaldmal.

Suurem seadusrikkumine käib kaasas kõigi festivalidega ja roolijoodikutega on muret igal suvisel üritusel, aga narkoainete tarbimine on kõige suurem just Airport Jamil, nentis Kaldma ning see võib olla ka üks põhjustest, miks aasta suurimale klubimuusika festivalile kriips peale tõmmatakse.

Mida arvad sina? Kas Airport Jam 2012 PEAB Toimuma? 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles