One Directioni lood said raadiotes keelu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti muusikud bändist One Direction
Briti muusikud bändist One Direction Foto: Paul Jeffers/AP

One Directioni lood on eemaldati Global Radio kõikidest kanalitest.

Bändi lugusid ei mängita tänu laulja Harry Stylesi põhjustatud piinlikule apsakale Brit Awards auhinnatseremoonial, kus noormees tänas trofee võitmise eest BBC Radio 1 kuulajad Capital FMi kuulajate asemel, vahendab Digitalspy.

Nimelt võitis One Direction parima singli auhinna just tänu Capital FMi kuulajatele. Global Radio asepresident ja asutaja Ashley Tabor reageeris sellele üsna valulikult ning lasi kõik bändi lood nende kanalitest eemaldada.

«Brits auhinnatseremooniaga samal õhtul tuli meie listi kiri, milles paluti kõik One Directioni lood eemaldada ja neid mitte enam mainida,» rääkis väljaandele Radio Today töötaja. Firma ametlikku kommentaari sellele ei järgnenud.

Vaatamata One Directioni vabandustele, pole pärast vahejuhtumit nende lugusid enam raadioeetrisse jõudnud. Isegi siis, kui One Direction jõudis oma debüütplaadiga USA muusikaedetabeli tippu, ei maininud Global Radio jaamad seda poole sõnagagi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles