Täna: Tallinnas peetakse kitarrifestivali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fender Telecaster kitarr
Fender Telecaster kitarr Foto: Wikipedia.org

Laupäeval, 21. aprillil toimub kontsertklubis Rock Cafe teine kitarrifestival Guitar Jamboree.

Kitarrifestivalil Guitar Jamboree astuvad lavale Tõnu Aare, Tiit Kõrvits, Jüri Rosenfeld, Nevil Blumberg, Andres Joamets, Ivar Kannelmäe, Toomas Kengsepp, Ermo Leuska, Margus Mõttus, Artur Skrõpnik, Tõnu Timm ehk Tõun, Anatoli Zvanov, Woodoo Ann & Los Taco´s (FIN) ja paljud teised.

Kitarrifestivali erilisus seisneb suure hulga kitarristide kokkusaamises ühe õhtu jooksul ja ühel laval. Kitarrist Tiit Kõrvitsa sõnul on tegemist toreda ettevõtmisega nii publiku kui muusikute endi seisukohalt. «Guitar Jamboree toob kokku palju pillimehi, minul isiklikult on küll samasugune tunne nagu vanasti Tartu Muusikapäevadel. Kuna repertuaariskaala on suhteliselt lai, peaksid endale meeldivat kuulamist leidma paljud kitarrimuusika sõbrad,» lisas Kõrvits. «Kitarristid esinevad kontsertklubis bändi saatel. Mõned pillimehed laulavad, mõnedel on kutsutud laulja ja mõned astuvad üles instrumentaallugudega.»

Korraldajad lubavad, et Rock Cafe laval saab näha ja kuulda ka Eestis vähemängitavaid pille nagu pedal steel, dobro ja bandžo.

Kontsertklubi uksed avatakse laupäeval kell 20.00, muusikud alustavad kell 21.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles