Moegalerii: Ivo Nikkolo esitles kevadkollektsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval esitles Eesti disainerbränd Ivo Nikkkolo oma vanalinna esinduskaupluse ees oma säravat kevadkollektsiooni, mille sõnum on see, et iga naine on oma elu peategelanna ja diiva.

Eelmise sajandi filmidiivadest inspireeritud kollektsiooni modellidena astusid teiste seas punasele vaibale šiki tšaikaga saabunud diivad Merle Palmiste ja Maria Avdjuško. Vanalinnas elevust tekitanud ja möödakäijate pilke köitnud moeshow jätkus esinduskaupluses trendika shoppinguõhtuna.

Ivo Nikkolo peadisainerite Xenia Joosti ja Eve Hansoni sõnul tähistab kevad-suvine kollektsioon jätkuvalt naiseks olemise jõudu ja võlu, mis sel hooajal on mõjutatud 50ndate ja 60ndate elustiilist ning kinodiivale omasest ja väärilisest olekust ja stiilist.

Kevadmoe peategelane on hollywoodilik filmidiiva hoolitsetud soengu, punaste huulte ja kõrgete kontsakingadega, kelle pilgus peegeldub huvitav ja sügav elu ning kelle lihvitud pealispinna all peitub naiselik haavatav hing nagu David Lynchi filmide peategelannal.

Ivo Nikkolo kevadkollektsioon julgustab naisi julgelt kombineerima nii neutraalseid värve erksatega kui ka jõulisi värve omavahel. Kollektsioon areneb koos looduse õidepuhkemisega ning praeguse suure kevade ootel on kollektsioon muutunud ülevoolavaks lilleaasaks nii värvides kui mustrites, mida täiendavad siidised kangad ja külluslik žakard.

Filmidiiva stiil kulmineerub suvises Palm Springs teemas, mis toob moelavale jõulise oranži ja rohelise ning särava kollase ja sinise, mis elavdavad elegantset beeži ja söehalli. Moeshow'l esitletud kollektsiooni pärlid on teiste seas oranž linane pükskostüüm, pitsdetailidega kaunistatud unikaalsed mantel ja kleit, elegantne hõbedane plisseeseelik ning spordistiilist inspireeritud disainerlik valge kleit musta kraega.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles