Millest näitlejad mõtlevad

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Klas
Diana Klas Foto: Denis Giorgievski/Naisteleht

Sellel pühapäeval, 15. veebruaril kell 16:00, leiab Tallinnas, restoranis Karl Friedrich aset Jüri Aarma ning Diana Klasi vestlusring, kus külalised saavad osa nii huvitavast vestlusest kui kaunitest meloodiatest.

Pühapäeva pärastlõunane kvaliteetaeg on sobiv nautimaks järjekordset üritust sarjast «Eesti lugu», milles näitleja ning lehetoimetaja Jüri Aarma usutleb huvitavaid persoone. Seekordseks külaliseks on näitleja

Diana Klas

, kes ei ole mitte ainult intervjueeritav, vaid pakub kohalviibijatele ka elamust kaunite meloodiate näol.

Enamik inimesi teab Dianat nii teleseriaalist kui ka teatrirollidest. Siiski on näitleja tegelenud veel väga mitmete erinevate tegevustega, alates heategevusest kuni koolitusprojektideni. Jüri Aarma roll vestluse vedajana lubab arvata, et käsitletavad teemad on teistsugused, huvitavad ning avavad näitlejanna erinevaid külgi. Kui tavaliselt on sellelaadset vestlust võimalik näha televisiooni vahendusel, siis seekord on kohalviibijatel võimalik saada vahetu elamus.

Inimesed on vähem kokku puutunud Diana muusikalise andega ning sõbrapäevajärgsel pühapäeval rõõmustabki Diana Klas kohalviibijaid tundeliste vene romansside ja sarmikate prantsuse šanssoonidega. Samuti on võimalik kuulata kahte vestluskaaslast koos musitseerimas.

See üritus on järjekordne kohtumine Fix Ideed Estonia korraldavast sarjast «Eesti lugu», milles inimestel on võimalus olnud osa saada kohtumisest kalanduseksperdi ja humoristi Vladislav Koržetsiga ning kuulda näitleja Tõnu Aava, Lauri Nebeli, Helgi Sallo ja Luule Komissarovi tegemistest. Edaspidi on võimalik kohtuda Raivo Järvi, Väino Puura ja paljude teistega, saamaks osa uute huvitavate inimeste maailmast.

Üritust turustava elamuskingituste portaali www.kingi.ee arvates on tegemist kahtlemata sündmusega, millest osasaajad on elamuse võrra rikkamad. Kohalviibijad saavad lisaks huvitavale vestlusele ning kaunitele meloodiatele nautida ka restorani maitseelamusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles