Metsatöll tõmbab klubikontsertidele joone alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsatöll andis Rock Cafes perekontserdi
Metsatöll andis Rock Cafes perekontserdi Foto: Jelena Rudi

Juba homme, 20. aprillil annab kontsertklubis Rock Cafe selle kevade viimase klubikontserdi palavalt armastatud Metsatöll.

Kevade kohustuslikul metalkontserdil astuvad lisaks üles Finntroll ja Tracedawn Soomest ning uue albumi eelesitlust lubav Taak.

Metsatöllu trummar ja bändi mootor Marko Atso ütles, et Metsatöllu jaoks on alanud aasta olnud töine, alustades kasvõi oma stuudio ehitusega ja aasta teise poole planeeritud Metsatöllu esinemistega.

«Rock Cafe on meie jaoks kui koduklubi, kuhu on alati hea esinema tulla. Ja me mitte kunagi ei tee hinnaaalandust, nii ka seekord,» lausus Atso. «Eriti hea meel on, et meie kevadhooaja lõpetamisel teevad kaasa suurepärased Finntroll ja Tracedawn Soomest ning väga tugeva materjaliga albumi ilmutav Taak.»

Uksed Rock Cafesse avatakse kell 21.00, Tracedawn alustab 22.00.

Piletid selle kevade suurima metalmuusika sündmusele hinnaga 12 € on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Kontserdil kehtib vanusepiirang 18 eluaastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles