Lady Gaga piletid pannakse müüki ka Statoilidesse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: SCANPIX

25. augustil Tallinna Lauluväljakul esineva maailma suurima popmuusika staari Lady Gaga pileteid müüakse Eestis ainult piletimüügifirma Ticketpro online-süsteemi ja müügipunktide kaudu.

Peale Ticketpro internetipoe www.ticketpro.ee, Ticketpro müügipunktide, Eesti Kontserdi kassade ning valitud Eesti Posti kontorite, hakatakse Lady Gaga Tallinna kontserdi pileteid müüma ka Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Piletid tulevad müüki selle kuu viimasel esmaspäeval, 30. aprilli hommikul kell 10.

Ticketpro Baltics’i tegevjuhi Mart Eensalu sõnul on Statoili teenindusjaamade Ticketpro müügivõrku lisamine loogiline samm piletimüügifirma arenduses. «Vaatamata asjaolule, et tänasel päeval Eestis on interneti kaudu müüdavate piletite osakaal pidevalt kasvamas, omavad füüsilised müügipunktid endiselt suurt tähtsust.

Seepärast töötab Ticketpro selle nimel, et firma vahendusel müüdavad üritused oleksid publikule võimalikult kergelt kättesaadavad. Alates aprilli lõpust 59 olemasolevale müügipunktile lisanduvad kõik Statoili teenindusjaamad üle Eesti. Ticketprol on plaanis arendada füüsiliste müügipunktide võrku ka edaspidi,» lisas Eensalu.

«Meie senine piletimüügikogemus on näidanud, et eelkõige suuremate ürituste ja kontsertide puhul soovivad paljud kliendid saada just paberkandjal piletit ning klienditeenindaja abiga leida endale sobilik lahendus,» selgitas Statoil Fuel & Retail Eesti ASi peadirektor Kai Realo. Tema sõnul on Statoil mugavaks piletiostukohaks just klientidele, kellel puudub ligipääs internetile või kes soovivad pileti ostul klienditeenindaja abi ja nõuandeid.

Ühtlasi avaldas Realo heameelt, et Statoili teenindusjaamadest saab nüüdsest pileteid osta ka Baltikumi suurima kontserdikorraldaja BDG poolt korraldatavatele üritustele, mille müük käib läbi Ticketpro süsteemi. «Loodan, et meie koostöö pakub palju rõõmu Eesti muusika- ja kultuurisõpradele, kellel on nüüdsest Statoili jaamadest võimalik osta pileteid valdavale enamusele Eestis toimuvatele muusika- ja kultuuriüritustele.

Läbi aastate on Statoili teenindusjaamadest kujunenud koht, kust lisaks muudele vajalikele teenustele on võimalik osta ka tükikest meelelahutusest. Ja seda rohkem on mul rõõm kinnitada, et piletid Lady Gaga supershowle Tallinna Lauluväljakul on alates 30. aprillist müügil kõigis 45 Statoli teenindusjaamades üle Eesti,» kommenteeris Realo.

Euroopa üks suurimaid piletimüügifirmasid Ticketpro laienes Baltikumi kolm aastat tagasi ning sellest ajast kuulub Ticketpro Baltics regiooni suurima meelelahutuskontserni BDG koosseisu. Alates 2009. aastast müüb BDG pileteid enda poolt korraldatavatele üritustele ja showdele vaid Ticketpro vahendusel.

Eestis said kvaliteetse meelelahutuse austajad Ticketpro kaudu osta pileteid selliste nimede nagu Madonna, Cirque du Soleil, Metallica, Sade, Kylie Minogue, Kaiser Chiefs, Jamiroquai, Megadeth Ian Anderson, Roxette, Mastodon, Zucchero, Mustasch, Red Hot Chili Peppers, Zucchero, Rammstein, Sting, Michael Bublé jt esinemistele.

Ühtekokku tegutseb Ticketpro hetkel 15 riigis ja on müünud üle saja miljoni pileti oma 20 tegevusaasta jooksul. Kõikide suuremate artistide kontserdid on olnud Ticketpro vahendada alates aastast 1992.

Nimekirja kuuluvad lisaks Lady Gagale Madonna, U2, Rolling Stones, Pink Floyd, Michael Jackson, Metallica, Iron Maiden, AC/DC, David Bowie, Lenny Kravitz, Depeche Mode, Coldplay, Robbie Williams, Rihanna ja paljud teised.

Lady Gaga Tallinna kontsert on Ticketpro jaoks üks mitmest showst popmuusika tipus trooniva staari uuel maailmaturneel «The Born This Way Ball», mille pileteid firma müüb.

Mart Eensalu sõnul tõstetakse aprilli lõpuks Ticketpro rahvusvahelise piletimüügiserverini viivate internetikanalite läbilaskevõimsust märkimisväärselt. «Lady Gaga on vaieldamatult selle aasta oodatuim show ning piletite sujuv müük on suureks väljakutseks kogu Ticketpro meeskonnale.

Kindlasti on fännide poolt oodata meeletut huvi piletite vastu ja ma loodan siiralt, et nii FBI ConcertClub’i eelmüük 26. aprillil kui ka avalik müük 30. aprillil sujuvad kontserdisõprade jaoks ilma tõsiste tehniliste tõrgeteta,» lisas Eensalu.

Maailma popstaar number üks Lady Gaga esineb 25. augustil Tallinna Lauluväljakul uue maailmaturnee «The Born This Way Ball» raames. Show erikülalistena astuvad lavale Briti glämmroki ansambel The Darkness ja DJ Lady Starlight.

Piletid Lady Gaga showle Tallinna Lauluväljakul tulevad müüki selle kuu viimasel esmaspäeval, 30. aprilli hommikul kell 10 ainult Ticketpros - internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, Ticketpro müügipunktides, Eesti Kontserdi kassades ja valitud Eesti Posti kontorites ning Statoili teenindusjaamades üle Eesti.  Korraga saab osta vaid kuni 6 piletit. Seisupileti hind on 69 eurot.

FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta juba neli päeva varem, alates 26. aprillist. FBI ConcertClubi liikmeks saab tasuta registreeruda internetis aadressil www.fbi.ee.

Lady Gaga Tallinna kontserdi produtsent on BDG Music koostöös Live Nation Global Touring’uga.

Meediapartnerid: Kanal 2, Sky Plus, Pervõi Baltiiski Kanal, SKY Radio, Delfi. BDG Musicut sõidutab Peugeot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles