Ines paljastab Playboy’s seksist parema asja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pamela Anderson
Pamela Anderson Foto: Sante D'Orazio / Playboy

Nädalavahetusel üle Eesti müügile jõudnud uue aasta esimese Playboy kaant kaunistab maailma kuulsaim jänku – Pamela Anderson.

Soome juurtega sekspomm Pamela poseerib Playboyle üle pika aja.

Lisaks Pamelale pakub uus Playboy muudki huvitavat. Pop printsess Ines paljastab näiteks, mis on tema jaoks parem kui seks.

Et tänavu valiti teist aastat järjest Eesti parimaks jalgpalluriks Raio Piiroja, intervjueerib Playboy vutituusa ja uurib, mis tingimustel vahetaks mees palli õngeridva vastu.

Jaanuari Playboysse kirjutas kolumni poliitik Evelyn Sepp, kes mõtiskleb inimsuhetest ja leiab, et kiire elu, kiire raha ja kiire seks pole iseenesest halvad.

Playboy valis välja ka algava aasta parimad sõiduriistad. «Playboy Aasta Auto 2008» tiitli pälvis sportlik maanteerakett Audi R8.

Kodumaist ilu esindab jaanuarinumbris Playmate ehk kuu kaunitar, kelleks on seekord särtsakas brünett, balletikooli lõpetanud ja praegu projektijuhina töötav Katja.

Stiilikülgedel räägib Eesti tuntumaid ülikonnakunstnikke Marco Lerman, miks on ülikond kasulik investeering.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles