Facebooki tekkis kommuun «Usume Nõia-Intsu»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõia-Ints ehk Indrek Leibur
Nõia-Ints ehk Indrek Leibur Foto: Jelena Rudi

Andrus Veerpalu dopinguskandaalist puhkenud eestlaste virtuaalne meeleavaldusvorm luua Facebooki kommuun «Usume...» on nüüd päädinud samasuguse tekkimisega Indrek Leiburi aka Nõia-Intsu toetuseks.

Facebooki kommuun «Usume Nõia-Intsu» on küll värske interneti kogukond, kuid küllap Intsu toetajaskond õige nupu üles leiab ja ka selle kasutajaskond kasvama hakkab.

Kommuuni päises ilutseb moto «Usume Nõia-Intsu - elunautija, keda süüdistatakse väljapressimistes on tegelikult ju aus ja tore Eesti mees.»

Samalaadseid kommuune on veel loodud ka Getter Jaani, Eesti jalgpallikoondise, Anna-Maria Galojani, Andrus Ansipi ja isegi Jõuluvana toetuseks. Endiselt populaarse ja suure toetajaskonnaga on Andrus Veerpalu toetuskommuun.

Ka Ott-Sander Palmi ekskaasa ja praegune üksikema Piret Reinmart sai Facebooki kaudu suure toetuse osaliseks. Paraku ei õnnestunud Elu24-l Pireti toetuskommuuni leida - võimalik, et toetajate usk on vahepeal ära kadunud.

Igaljuhul - kõigil, kes tahavad toetust avaldada staarnõiale Indrek Leiburile, on selleks nüüd võimalus!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles