Victoria Beckham sai 38-aastaseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David ja Victoria Beckham
David ja Victoria Beckham Foto: SCANPIX

Briti seltskonnadaam ja moelooja Victoria Beckham tähistas eile koos jalgpallurist abikaasa David Beckhamiga oma 38. sünnipäeva.

Perekond Beckhame nähti lahkuvat Beverly Hillsis asuvast nooblist Nobu Matsuhisa söögikohast, edastab Daily Mail.

Hiljem ilmus Victoria Beckhami Facebooki leheküljele pilt puuviljavaagnast ning tekst «Sünnipäevalõuna! Milline suurepärane päev!!! VB».

Staar eelistas sünnipäeval süüa tervislikke puuvilju, mitte palju kilokaloreid sisaldavaid torte ja kooke.

Perekond Beckhamil oli söögikohas kaasas tütar, kuid mitte kolme poega.

Victoria Beckhamil oli seljas pruun nahkjakk. David Beckhamil oli ruuduline särk.

Tütar Harperil aga hele kleit ja jakk.

Victoria Beckham lisas Facebooki veel fotosid, millel on näha Beckhamide Los Angelese kodu. Piltidel on õhupalle, lilli ja sünnipäevaõnnitlusega «Happy Birthday, Mummy» loosungit.

Proua Beckham kirjutas, et ta veetis meeldiva päeva ka kodus koos laste, 13-aastase Brooklyni, üheksase Romeo, kuuese Cruzi ja möödunud aastal sündinud Harperiga.

David Beckham riputas Facebooki oma leheküljele naisele õnnitluse: «Tere kõik, täna on kahekordne tähistamine, palju õnne mu ilusale naisele Victoriale ning mu naisest sai Facebooki Victoria Beckham». David Beckham viitas sellele, et ta naist ei olnud varem Facebookis.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles