Uus telesari näitab politsei tööd lähemalt kui kunagi varem

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader sarjast «Patrull»
Kaader sarjast «Patrull» Foto: TV3

Alates esmaspäevast jõuab eestlasteni uus kodumaine telesari «Patrull», kus politseinike tööd näeb erakordselt lähedalt.

«Patrull» on uus tele-dokumentaal, milles tutvutakse patrullpolitseinike argipäevaga ehedamalt kui eales varem. Tõeliselt põnev ja haarav on jälgida Eesti tänavatel korda hoidvate 90 politseipatrulli tööd, kes seisavad selle eest, et kõik ülejäänud elanikud saaksid rahus oma igapäevaelu elada.

«Patrulli» igas saates jälgitakse kahe erineva patrulli tööd 12-tunnise vahetuse jooksul. Politseinikke jäädvustavad kaks politseisõidukisse paigaldatud kaamerat, seega ei lähe korravalvurite tööst kaduma ükski pisiasi.

Sarjas osaleb neli politseipatrulli: Põhja prefektuuri Lõuna osakonna piirkonnapolitseinikud Jaanus Murakas ja Aleksand Rõmaš ning Ida-Harju politseinikud Mihkel-Jaagup Laats ja Dmitri Budnikov; Ida prefektuuri Jõhvi osakonna patrullpolitseinikud Pavel Reškin ja Indrek Hindreus ning Tartu politseinikud Jaan Mürk ja Andrei Ivahnenko.

«Patrull» alustab TV3s esmaspäeval kell 21.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles