Vaata Elmayonesa uut suvist videot! Kuidas meeldib?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elmayonesa
Elmayonesa Foto: Elmayonesa

Elmayonesa avaldas muusikavideo laulule «La Guaymallenina».

Video filmiti Elmayonesa kodulinnas, Andide idaküljel asuvas Mendozas, ning selles tantsivad muusiku kaks parimat sõpra - Triinu Past ja Nora Reitel.

«Videos saab näha tüüpilist Mendoza maastikku. Ehitasime selleks puhuks mägedesse helisüsteemi ja panime püsti tõelise peo,» seletas Elmayonesa. ««La Guaymallenina» tähendab tüdrukut Guaymallénist - linnaosast, kus ma üles kasvasin.»

Elmayonesa lisas, et lugu pole võimalik eesti keelde tõlkida, sest 90 protsenti sõnadest moodustab tema kodulinna släng.

«Laul räägib väga kindlatest sündmustest, mis seal juhtusid, ja see teeb laulu väga naljakaks,» sõnas ta. «Selles on terve kombinatsioon sõnu, mida kasutatakse ainult Argentiina lääneosas.»

Elmayonesa Euroopa tuur algab 12. mail Toulouse'is ja lõpeb augustis Londonis. Ta esineb erinevates klubides ja festivalidel Toulouse'is, Barcelonas, Génovas, Münchenis, Zagrevis, Belgradis, Bremenis, Kopenhaagenis, Helsingis, Stockholmis, Bergenis ja Londonis. Lisaks Fuzion Festivalil Berliinis, mis tutvustab uusi muusikatrende üle maailma.

Elmayonesa tuleb Eestisse terveks juulikuuks, et anda siin kontserte ja teha uusi muusikavideoid.

Lugu «La Guaymallenina» saad tasuta alla laadida siit.

Vaata videot! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles